Avoimet työpaikat

Perhekoti Lasten Mummola

Etsimme perhekotivanhempaa (1 hlö) tai perhekotivanhempia (2 hlö) Siilinjärvelle avattavaan ammatilliseen perhekotiin.

Nuorten Mummola Oy on yksityinen lastensuojelupalveluita tarjoava yritys Pohjois-Savossa. Olemme pitkään toiminut vakaavarainen yritys, jonka menestyksen takana ovat tyytyväiset asiakkaat sekä sitoutunut henkilöstö. Nuorten Mummolalla on kaksi yksikköä: Perhekoti Nuorten Mummola, Maaningalla sekä perustettava ammatillinen perhekoti Lasten Mummola, Siilinjärvellä. Yritys tarjoaa kevyempiä ennaltaehkäiseviä sekä intensiivisempiä lastensuojelupalveluita.

Nuorten Mummola Oy on arvostettu ja hyvämaineinen lastensuojelupalveluita tarjoava toimija. Nuorten Mummolalla on pitkä työkokemus lasten ja nuorten hoito- ja kuntoutustyöstä lastensuojelun keinoin. Yrityksessä panostetaan lasten hoito- ja kuntoutustyön vahvaan ammattitaitoon, tiiviiseen yhteistyöhön lasten perheiden ja verkostojen kanssa sekä korkeaan hoidolliseen ja kuntoutukselliseen laatuun.

Avattava perhekoti Lasten Mummola tarjoaa ammatillista perhehoitoa pitkäaikaisesti sijoitettaville lapsille ja nuorille.

Kelpoisuusehtona perhekodin vastuuvanhemmalle on vähintään 2 vuoden työkokemus lastensuojelulain mukaisesta hoito- ja kasvatustyöstä sekä alalle soveltuva koulutus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Räihä, 0505268608 tai laura.raiha@nuortenmummola.fi

Nuorten Mummola Oy
Y-tunnus: 1768347-7
Tavinsalmentie 204
71740 Tavinsalmi
Puh: +358 50 526 8608

Perhekoti Nuorten Mummola
Tavinsalmentie 204
71740 Tavinsalmi

Perhekoti Lasten Mummola
Kehvontie 930
71800 Siilinjärvi