Henkilöstö

Perhekoti Nuorten Mummola

Perhekodin vastuuvanhempana toimii Laura Räihä, jolla on työkokemusta lastensuojelupuolelta ja neuropsykiatrisesti oireilevien lasten ja nuorten kanssa työskentelystä vuodesta 2009 alkaen. Laura Räihä on koulutukseltaan sairaanhoitaja (amk). Lisäkoulutukset: sosiaalityön perusopinnot (25 op), ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, psykoterapeuttiset lisäopinnot (35 op), voimavarakeskeinen työnohjaaja sekä yrityksen hallinto ja johtaminen.

Perhekodin toisena vanhempana toimii Jani Räihä, joka on pohjakoulutukseltaan DI ja lisäkouluttautunut nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi. Jani Räihällä on työkokemusta lastensuojelupuolelta, neuropsykiatrisesti oireilevien lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä yritys- ja henkilöstöjohtamisesta.

Perhekoti Lasten Mummola

Perhekodin vastuuvanhempana toimii Hannu Hätinen, jolla on työkokemusta lastensuojelupuolelta ja neuropsykiatrisesti oireilevien lasten ja nuorten kanssa työskentelystä 20 vuoden ajalta. Hannu Hätinen  on koulutukseltaan sosionomi sekä erityistason perheterapeutti (Valvira).

Muu henkilökunta

Perhekotivanhempien lisäksi Nuorten Mummolan yksiköissä työskentelee kaksi kokoaikaista työntekijää.

Panostamme henkilökuntamme viihtyvyyteen ja koulutukseen, sillä sama, pysyvä henkilöstö ja hyvinvoiva työyhteisö voi vastata parhaiten lasten hoidon ja kuntoutuksen tarpeisiin.

Perhekoti Nuorten Mummola Oy
Y-tunnus: 1768347-7
Tavinsalmentie 204
71740 Tavinsalmi
Puh: +358 50 526 8608

Perhekoti Nuorten Mummola
Tavinsalmentie 204
71740 Tavinsalmi

Perhekoti Lasten Mummola
Kehvontie 930
71800 Siilinjärvi